top of page
logo-rond.png
scharrelboederij.png

 

Op het erf van De Scharrelboerderij vind je een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en dagbesteding voor ouderen.

 

waar iedereen er toe doet!

Op het erf van De Scharrelboerderij vind je een dagbesteding voor ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten, een daginvulling en/of ter ontlasting van de partner of mantelzorger. Ook vind je er een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Kinderen genieten van de vrijheid en ruimte en leren hoe ze met dieren moeten omgaan en waar ons voedsel vandaan komt.

Wij werken op De Scharrelboerderij bij zowel de ouderen als de kinderen met stamgroepen. Vanuit deze stamgroepen kan iedereen, onder begeleiding van een (pedagogisch) medewerker, gebruik maken van alle faciliteiten op De Scharrelboerderij.

Wij organiseren ook activiteiten voor jong en oud samen, in onze speciaal daarvoor ingerichte binnen én buitenruimte.
Met name muziek, beweging en creativiteit zijn raakvlakken die bij zowel kinderen als ouderen bijdragen aan ontwikkeling en geluk.

 

De omgeving van De Scharrelboerderij is heel natuurlijk en groen ingericht. Denk aan bijvoorbeeld een grote moestuin, een weide met vee en een dierenweide met knuffeldieren, veel (fruit)bomen en een natuurspeeltuin. Op deze manier kunnen we ook natuurgerichte activiteiten doen met de kinderen én ouderen.

varken.png
bottom of page