top of page
Tarieven en contracten
kuien 2.png

Op de buitenschoolse opvang van De Scharrelboerderij zijn de kinderen 51 weken per jaar van harte welkom. In de week tussen Kerst en Nieuwjaar is de boerderij gesloten.

 
Na schooltijd halen wij de kinderen van school (Avonturijn, Polderhof en Lockaert in Oss) en verblijven zij op De Scharrelboerderij totdat hun ouders hen komen halen. Wij bieden de opvang tot 18.00 uur aan. U kunt verlengde dagdelen afnemen. Voor dit extra half uur geldt hetzelfde tarief als u betaalt voor de andere uren op die dag. Wij verlengen tot een half uur ná sluitingstijd.

 

Op De Scharrelboerderij mag u kiezen hoeveel weken per jaar uw kind gebruik gaat maken van de opvang. U kunt kiezen tussen 40 of 51 weken opvang per jaar.

 

Onze tarieven:

51 weken opvang, € 9,22 per uur

40 weken opvang, € 10,34 per uur​

 

Kinderen kunnen ook tijdens vakanties gebruik maken van de B.S.O. Tijdens vakantiedagen worden er extra leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld sportclinics, hutten bouwen en creatieve workshops. We houden hierbij rekening met de wensen van de kinderen en proberen hier zoveel als mogelijk aan tegemoet te komen.

Voor de B.S.O. krijgt u vanuit de belastingdienst een teruggave. Om exact te berekenen welk bedrag u ontvangt, verwijzen we u graag naar de volgende website:

https://www.berekenhet.nl/werk-en-inkomen/kosten-kinderopvang.html

Betalingen aan De Scharrelboerderij geschieden via automatische incasso in de maand voorafgaand aan de afname. Maandelijks ontvangt u een factuur met de specificatie van de volgende maand. Natuurlijk maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

bottom of page