top of page
Wie zijn wij?
klomp stip.png

De Scharrelboerderij is opgericht door Linda van Kilsdonk en Moniek Loeffen. Wat tijdens een avondje gezellig kletsen begon met een idee waar alle generaties elkaar kunnen ontmoeten, is uitgegroeid tot een prachtige boerderij in de polder voor jong en oud!

 

Linda van Kilsdonk woont samen met haar man en drie kinderen op een vleesvarkensbedrijf in Lithoijen. Linda heeft een secretariële opleiding en een aantal jaren gewerkt bij de Rabobank in Nuland en het gemeentehuis in Lith. Na de fusie in 2009 is zij gaan werken op het gemeentehuis in Oss op de afdeling Communicatie, met als voornaamste taken evenementen, vrijwilligers en stadspromotie. Daarnaast is Linda een ontzettende natuur- en dierenliefhebber. 

Op De Scharrelboerderij wil zij graag zoveel mogelijk mensen het nostalgische boerenleven laten ervaren en iedereen mee laten genieten van al het moois dat de boerderij brengt. Linda wil de kinderen graag leren hoe ze met dieren moeten omgaan en waar ons voedsel vandaan komt. De ouderen wil zij graag met verschillende activiteiten stimuleren om te werken met hun handen en te bewegen in de buitenlucht. Maar ook gewoon lekker zitten en genieten van de omgeving, de bedrijvigheid, de dieren en de mensen. 

 

Moniek Loeffen woont samen met haar man op een melkveehouderij in Teeffelen. Samen hebben zij vier kinderen. Moniek is haar loopbaan gestart in het onderwijs en heeft een aantal jaren gewerkt als groepsleerkracht. De laatste jaren was zij werkzaam als intern begeleider op Basisschool De Korenaer in Oss. Als intern begeleider organiseerde Moniek, samen met leerkrachten en ouders, de zorg voor kinderen. Daarnaast heeft ze de opleiding tot schoolleider gevolgd. 

Moniek vindt het belangrijk dat mensen zich veilig en vertrouwd voelen, want dan pas komen ze tot ontwikkeling, stellen ze zich open om te verbinden en groeien ze in hun welbevinden. Zij wil ervoor zorgen dat zowel de ouders van de kinderen, als de kinderen van de ouderen, hun gezinsleden met een gerust hart achterlaten op De Scharrelboerderij. En dat zij met een stralende lach en een mooi verhaal richting huis gaan.

boerin-moniek.png
boerin-linda.png
bottom of page